Művészet & Divat

Mert a tehetség kevés. Az értelem is kevés. A műveltség is kevés ahhoz, hogy valaki művész legyen. Mindehhez végzet kell, melyet nem lehet félreérteni, s melyet semmiféle emberi erő vagy szándék nem tud megmásítani.

          Neked is a farmer a kedvenc ruhadarabod?

    

    A farmer mingid menő, de minden szezonban hoz magával valamilzen újítást, ami miatt biztos, hogy másikat kell venni ahhoz, hogy naprakészek legyünk. Azonban tudnunk kell azt, hogy alkatunkhoz milyen nadrágot és ahhoz milyen cipőt válasszunk. Nem árt, ha több fajtánk van belőle, amiket kedvünk és a divat függvényében variálhatunk.

       A szűk szárú nadrág egyeduralma csökkeni látszik: visszatér az egyenes és a trapézszárú fazon. A derékszabásoknál sem történt lényegi változás, talan csak az, hogy  egyre több helyen lehet kapni magasabb, hagyományos változatot. A színek tekinetében a sötétebb  árnyalatok dominálnak, mindenféle lyuggatás és díszítés nélkül,de a fiatalabb lányoknál még mindig tart a világosabb, koptatott-szagatott korszak.

Szűkszárú farmer

       A 2009-es év nagy slágere, a lábakra teljesen rásimuló répanadrág összel finomult formában tért vissza: a combokon már kevésbe, a vádlikon azonban továbbra is  tapad a divatos farmer. Fontos azonban, hogy csak formás lábakkal rendelkező lányok válasszák ezt a szabást, akinek vastag a combja vagy a vádlija, az inkább más fazonok között nézzen körül.

         A rövid lábú lányoknak viszont a répafarmer kifejezetten előnyös, ugyanis nem vesznek el a nadrágban, a hosszú lábúak pedig kitűnően kihangsúlyozzák kecses vonalaikat a répaszárakkal. A szűk szárú nadrág viselhető kényelmes sportcipővel vagy elegáns tűsarkúval is, a lényeg, hogy szép cipőt vegyünk fel hozzá, ugyanis ebből a fazonból az egész lábbeli kilátszik.

Egyenes szárú farmer

          Ez a klasszikus forma a nagyon vékony lábúaknál takarja a combot, az erősebb vádlikkal rendelkezőknél pedig elteri a figyelmet a problémás részről. HA élre vasalt darabot választasz, még tovább nyújtod vele az alakod, de figyelj arra, hogy valami elegánsabb lábbelit válassz, még akkor is, ha farmerről van szó. A sima száraknál viszont hordtahtunk valami hétköznapi, futkározós cipőt is.

Trapéznadrág

           A térdnél lágyan bővülő fazon a nagyon vékony lábuaknak ugyanolyan jól áll, mint a molettebb lányoknál. Ha nagyon magas vagy, akkor bővülő szár kicsit összenyomja az alakod - a rövid lábúaknak viszont pontosan emiatt kell elkerülniük ezt a modellt -, és ha még alacsonyabbnak akarsz látszani, akkor húzz hozzá lapos talpú cipőt. Ha nyújtani akarod az alakod, akkor a trapéznadrághoz bátran válassz magas sarkút. A farmer egyik nagy előnye pontosan ez, hogy szinte bármit felvehetsz hozzá, ami illik a hangulatodhoz és az alkalomhoz.

  

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 9
Heti: 106
Havi: 602
Össz.: 119 144

Látogatottság növelés
Oldal: A farmer és fajtái
Művészet & Divat - © 2008 - 2020 - art-fashion.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »