Művészet & Divat

Mert a tehetség kevés. Az értelem is kevés. A műveltség is kevés ahhoz, hogy valaki művész legyen. Mindehhez végzet kell, melyet nem lehet félreérteni, s melyet semmiféle emberi erő vagy szándék nem tud megmásítani.

Itt egy pár öltözködési tipp:

TAVASZ

                             A tavasz lányok

Igy öltözködj!

Az évszakok korai heteinek szeszélyes időjárásához nehéz alkalmazkodni.Viseleted egyszerre legyen réteges,de csinos is.Mivel a téli kabát már sok,nyugodtan száműzheted a szekrényből,és szerezz be egy puha anyagú poncsót.Ez alá akár több pulcsit is felvehetsz.Bátran válassz élénk színűt,hozzá pedig farmert és vékonyabb csizmát.Ha pedig csak egy vastagabb pulcsit viselsz,akkor jöhetnek a sálak,kendők,amelyeket könnyedén a nyakad köre tekerhetsz,így mégsem válik téliessé a megjelenésed.

Bőr

Az ilyen típusú lányok arcbőre világos,sárgás vagy aranytónusú.Sokan büszkélkedhetnek vidám aranyszínű szeplőkkel,amelyek igazán bájossá teszik viselőjüket.

Szem

Legtöbbször világos színű,és olyan tiszta,mint az üveg.Lehet kék,zöld,türkiz,esetleg borostyán árnyalatú,amelyek különösen sugárzóak.

Divat

A bőröd színéhez nagyon jól illenek a tavasz finom árnyalatai,mint a mézsárga,a halványzöld és-kék,a barack-  vagy az ibolyaszín.A pirosat és a búzakéket is bátran viselheted.

Haj

Lehet szőke,aranyszőke,világos-vagy középbarna,ami sokszor vörösen csillan meg a tavaszi napsütésben.

TIPP:

Használj ajakápolót vagy halványrózsaszín szájfényt,hogy ne cserepesedjen ki a szád.

Jó tanács:

A fekete és a hóféhér szín nem áll jól neked,kerüld őket.

 

NYÁR

                                 A nyár lányok

Igy öltözködj!

Végre itt a meleg , előkerülhetnek a lenge ruhák, toppok és rövidnadrágok . Igyekezz olyan ruhákat viselni, amelyek természetes anyagból (pl.len, pamut) készültek és könnyen szelőznek . Egy kellemes esti sétához készülj egy nagyobb kendővel vagy egy vékony kabátkával, mert a nyári esték - főleg vízpart mellett - hűvösek lehetnek . Ha strandra igyekszel, bújj egy egyszerű kis szoknyaruhába , amelyet könnyedén le tudsz venni . Ne feledkezz meg a fejvédőről sem , viselj szalmakalapot vagy sapkát.

Bőr

Általában világos , rózsaszínes és olykor szelpős is. Érdekességük, hogy hamar lebarnulnak, és ilyenkor már mogyorószín árnyalat jellemzi arcbőrüket.

Divat

Válaszd a kék , vörös , a kékeszöld és a lila színű ruhákat és kiegészítőket ,  mert igazán kihangsúlyozzák szépségedet.

Haj

A nyári lányok haja hamvas árnyalatú. Sokféle hajszínűk lehet, a világoskéktől a középbarnáig. Nyáron a barna hajúak hamar kiszőkülnek.

Szem

Szemül világos, de nem olyan tiszta, mint a tavasz tipusú lányoké . Többnyire kék, szürkéskék, zöld vagy kékeszöld színű.

TIPP

Ha buliba mész, tehetsz szemed köré kevés csillogó festéket , mert kihangsúlyozza a szemedet.

Jó tanács

A sárga és a barna színek nem illenek a karakteredhez, ezért jobb, ha ezeket kerülöd.

ŐSZ

                 Az ősz lányok

Igy öltözködj!

A változékony időjárás beköszöntével tovaábbra is viselheted a kedvenc szonyáidat , de húzz alája cicanadrágot , vagy fej nélküli harisnyát (legginget), így nem lesz meleged , és fázni sem fogsz . Fontos , hogy ha színes, mintás a ruházatod , akkor válassz egyszínű harisnyát , mert nem szerencsés ,  ha túl sok minta van egyszerre rajtad. A reggeli hidegebb órákra nem árt egy kardigán , vékony kabát vagy egy pamutboleró, amely nagyon praktikus , mert délután kis helyen is elfér a táskádban. Esős időre pedig jöhetnek a színes , vidám gumicsizmák!

Bőr

Az ilyen lányok arca aranyárnyalatú , meleg hatású és a legtöbbször világos. A rózsás arc nagyon ritkán jellemzi őket.

Haj

Minden árnyalat megtalálható közöttük a sötétbarnától a vörösszökéig.

Szem

A szemük színe általában igazodik a hajuk árnyalatához. Leg többször barna , világosbarna , zöld , zöldesbarna , ritkán kékes színű.

Divat

A sötét árnyalatok sápaszthatják az arcodat , ezért kerüld viselésüker . Helyette inkább válaszd a földszíneket: narancssárga , rozsdabarna , zöld.

TIPP

Ha ünnepségre mész , szemhéjadra kenj egy kis aranyszínű festéket.

Jó tanács

Kerüld a rikító és harsány színeket , valamint a kékes árnyalatokat.

Ne tedd!

Ha alacsony vagy , ne válassz túl rövid szabású kabátkát (pl.csípőkabátot), mert még kisebbnek látszol majd benne!

TÉL

                   A tél lányok

Igy öltözködj!

A jelszó továbbra is a rézeges öltözködés , hiszen míg kint hideg , addig bent meleg van. Egy ing alá vegyél egy szűk pamutrikót , fölé pedig pilóvert vagy ternde , puha kardigánt. Óvd a derekadat a megfázástól ,  ezért válassz hosszabb , fenék alá érő pulcsit , amelyeket egy vidám övvel könnyedén feldobhatsz. A tél leghangulatosabb darabjai a kötött cuccok.

Bőr

Az ellentétek harmóniája jellemző. Bőrük világos porcelán színű , ami kissé hűvös kinézetet kölcsönöz , amelyet sötét haj és szem hangsúlyoz ki.

Divat

Pompásan illik hozzájuk a kontrasztos öltözködés , mibt a fekete-fehér , a vörös-fekete , a lila-fehér. Jól állnak nekik a harsány színek.

Szem

Hideg árnyalatok jellemzik őket , mint például a sötétkék , sötétszürke , a mélyzöld vagy a fekete. Gyakori a szivárványhártya körüli sötét gyűrű.

Haj

Legtöbbször sötét színű , hamvas árnyalattal. Lehet fekete , sötétbarna vagy akár sötétvörös.

TIPP

A pink árnyalatok mindig kiválóan illeszkednek az arcodhoz!

Jó tanács

A tél típusu lányokon nincs helye a sárgás színeknek , mert sápadt hatást keltenek , ezért jobb,  ha nem használos őket.

Ne tedd!

Egyetlen szín vagy anyag viseletével -ha csak egy színbe öltözöl- nem fogsz jól kinézni , de egy öltözékben háromnál több szín ne virítson rajtad!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 9
Heti: 111
Havi: 607
Össz.: 119 149

Látogatottság növelés
Oldal: Extrák
Művészet & Divat - © 2008 - 2020 - art-fashion.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »